Het Orozyme® gamma

Bijgewerkt: apr 6


Het Orozyme® gamma heeft een brede waaier aan tandverzorging voor groot en klein.

Het belangrijkste voor een gezond gebit van je huisdier is het reinigen van de tanden. De Orozyme producten werken tegen de biofilm op de tanden waardoor tandplak en dus ook tandsteen voorkomen wordt.

De Orozyme® tandpasta bevat een enzymatisch complex dat inwerkt op de tandplak in de mond. Het is ideaal om dit dagelijks te gebruiken bij jouw huisdier. Het is ook een zeer smakelijke tandpasta.

Lukt het tandenpoetsen niet? Dan zijn er nog verschillende andere mogelijkheden.

Orozyme® heeft 2 gezonde kauwbeloningen.

De eerste zijn de kauwstrips uit runderhuid. Deze bevatten dezelfde enzymen als de tandpasta en hebben ook hun mechanische reiniging door het kauwen.

De tweede variant de RF2 sticks op plantaardige basis met rabarberwortel. Deze hebben een ergonomische vorm waardoor de mechanische reiniging verbetert.

Daarnaast bestaat er nog het Aquadyl mondwater dat je dagelijks toevoegt aan hun drinkwater. Dit heeft dezelfde werking als de RF2 sticks.

Toch liever iets anders? Dan hebben wij nog snoepjes en poeder. Het bucco-fresh poeder en de snoepjes zijn gemaakt uit algen. Het bucco-fresh poeder kan je toevoegen aan de voeding. De bucco-fresh snoepjes kan je als beloning geven aan je huisdier.

Heb je nog vragen voor ons? Je kan ons steeds bereiken op 089/50.17.38


2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven