Webshop » MIJN APOTHEEK » leuke gadgets » Kattenluik Sureflap

Kattenluik Sureflap

Kattenluik Sureflap Kattenluik Sureflap
Kattenluik Sureflap Kattenluik Sureflap

€ 120,97 inclusief BTW

Kleur              

Aantal  

HET KATTENLUIK DAT MET EEN MICROCHIP WERKT

Veel katteneigenaren hebben reeds problemen gehad met binnendringende buurtkatten die hun woning binnen komen. Dit is niet enkel vervelend voor hun kat(ten) maar kan ook resulteren tot urineren in de woning en torenhoge voedselrekeningen. Op deze manier kan je alle ongewenste dieren buiten houden en een veilige ontspannen omgeving creëren waar  u huisdier zich ontspannen voelt.

Voordelen van de Sureflap kattenluik is dat het de enige microchip kattenluik is dat compatibel is met alle gangbare microchip types. Bovendien  is  het veilig omdat er geen speciale halsband nodig is. Men kan het gemakkelijk installeren in deuren, ramen en muren. ( Voor glas- en muur installaties kunnen accessoires vereist zijn). Met slechts 1 knop kan men alles eenvoudig programmeren voor 32 huisdieren. En er is een handmatige vergrendelknop voorzien.

Het kattenluik heeft als doorgang een breedte van 14.2 cm en een hoogte van 12 cm. De deur/muur boormalafmetingen zijn 16.6 cm breedte en 17.2 cm van hoogte . De glasdiameteropening is 21 cm als hoogte en 26 cm als breedte.

Op het product is 3 jaar garantie en men kan altijd gebruik maken van hun Nederlandstalige klantendienst.

De batterijlevensduur ( 4XAA) is tot 12 maanden.