Webshop » TOCH ZIEK » diarree » Biodor Animal Geurverwijderaar

Biodor Animal Geurverwijderaar

Biodor Animal Geurverwijderaar Biodor Animal Geurverwijderaar
Biodor Animal Geurverwijderaar Biodor Animal GeurverwijderaarBiodor Animal Geurverwijderaar Biodor Animal GeurverwijderaarBiodor Animal Geurverwijderaar Biodor Animal Geurverwijderaar

Kies formaat inclusief BTW


750 mL€ 25,07 Toevoegen aan winkelmandje


BIODOR ANIMAL REINIGT EN VERWIJDERT GEURTJES EFFECTIEF

 Dankzij de enzymatische werking, neutraliseert Biodor Animal de onaangename geuren en kiemen.

Overal waar dieren zijn of worden behandeld, ontstaan soortgelijke problemen: de omgeving wordt voortdurend blootgesteld aan organische verontreiniging. Zweet, speeksel, uitwerpselen en urine, bijvoorbeeld van nerveuze dieren, laten vuil en onaangename geuren achter. Gladde oppervlakken zijn weliswaar eenvoudig te reinigen, maar in voegen, scheuren en poreuze oppervlakken dringen resten van organische verontreinigingen diep door en hier ligt meestal de oorzaak van de geurproblemen. Conventionele chemische reinigings­middelen lossen dit probleem niet op en werken meestal alleen aan de oppervlakte; sprays en geparfumeerde oliën maskeren slechts kort de nare geur en zelfs desinfecterende middelen helpen niet. Microbiologisch Biodor Animal is een goed microbiologisch reinigingsmiddel dat geurproblemen definitief kan oplossen. De micro-organismen in de Biodor Animal-producten ontleden organische verontreinigingen en residuen niet enkel aan het oppervlak, maar ook in de ondergrond. Het principe is eenvoudig: de goede bacteriën uit het reinigingsmiddel elimineren de bacteriën en kiemen die de geur veroorzaken, zodat de hygiëne verbetert.

Regelmatig gebruik van een microbiologisch reinigingsmiddel zorgt voor het behoud van deze aantoonbare hygiëneverbetering; ongewenste geuren verdwijnen permanent. Biodor Animal is universeel inzetbaar: het kan gebruikt worden voor het reinigen van vloeren, meubilair, kooien, kattenbakken, honden­manden en textiel, zoals tapijten en bekleding.


Bovendien is dit product microbiologisch en milieuvriendelijk. Dit maakt het product veilig voor mens, dier en omgeving.

Gemakkelijk te gebruiken op verschillende manieren: als spray, handwash of om te dweilen.

Geschikt voor het ontgeuren van :

urine en uitwerpselen, zweet, speeksel, bloed, territorum markeringenBiodor Animal is een geconcentreerd product. U dient dit product zelf te vermengen met water.

Het is verkrijgbaar als volgt:

Biodor Animal Geurverwijderaar 1L : Kan u aanlenegen tot 10 L product voor in uw sprayfles of voor ongeveer 50 poetsbeurten.

Biodor Animal Geurverwijderaar 10 L.

Biodor Animal Geurverwijderaar Spray 750 mL: Dit is een gebruiksklare vloeistof.

Biodor Animal Geurverwijderaar Sprayfles Leeg 500mL : Een lege fles, ideaal om zelf uw product te mixen