Webshop » HOND » belonen hond » Hills Metabolic treats hond

Hills Metabolic treats hond

Hills Metabolic treats hond Hills Metabolic treats hond

€ 5,50 inclusief BTW

Aantal  
CALORIEARME KOEKJES

De producten van Hill's Prescription Diet voor gewichtscontrole hebben de voorkeur van dierenartsen in heel Europa. Ze zijn wetenschappelijk samengesteld en het is klinisch bewezen dat zij uw hond helpen afvallen. Het assortiment biedt complete en uitgebalanceerde voedingen die heerlijk smaken, waardoor u uw hond eenvoudig helpt afvallen. De nieuwe voerlijn Metabolic is in korte tijd een favoriet product geworden van menig diereigenaar. Hierdoor heeft Hill's haar Metabolic productlijn uitgebreid met een speciale voervariant voor kleine (mini) honden én is er een verantwoorde snack ontwikkeld die helpt om de therapie trouw te blijven.

Canine Metabolic Treats:
  • zorgen voor betere therapietrouw zonder hongergevoel bij uw hond
  • zorgen voor een voldaan en verzadigd gevoel tussen de maaltijden door
  • deze snacks kunt u in ongeveer 10% van de dagelijkse voedingsbehoefte voorzien.
  • past, naast honden die gevoerd worden met Canine Metabolic ook uitstekend bij honden die gevoerd worden met Hill's Canine r/d, w/d of j/d reduced calorie
Ingrediënten:

Tarwebloem, rode tarwe, kippenmeel, rijstbloem, havervezel, kokosnootolie, tomatenpuree, lijnzaad, wortelenpoeder, gedroogde eieren, canola-olie, kippenolie, mineralen en gedroogde gist. Met natuurlijke anti-oxidanten (gemengde tocoferolen).

Verpakking: zakje van 220g

Indien u ons het ras, gewicht, leeftijd en geslacht (al dan niet gesteriliseerd) van uw hond doormailt, krijgt u van ons het juiste voedingsadvies met uw bestelling meegeleverd!

Gerelateerde producten